ЖИТТЯ

У Переяславі проведуть чемпіонат з мініфутболу для гравців віком понад 35 років: як взяти участь

У Переяславі планують провести чемпіонат з мініфутболу 35+. Як у ньому взяти участь?

На Переяславщині планують провести чемпіонат із мініфутболу серед гравців віком від 35 років. Для цього відкрили набір команд. Про це Інформатору повідомив голова федерації футболу Переяславщини Владислав Столяренко.

– Наші “Солонці” минулого року брали участь у такому турнірі в Яготині. Але цьогоріч їх не допустили. Там у заявці було 35 гравців. Лише із них можна зробити три команди. Окрім цього, ще є люди із Цибель, із Мирного, які бажають взяти участь. Тому виник такий запит від людей, який ми плануємо реалізувати, – розповів Столяренко.

Всі охочі взяти участь у турнірі (як команди, так і окремі гравці, яким допоможуть знайти собі команду) мають звертатися до Владислава Столяренка за тел. (093) 858-10-81. Основна вимога – футболістам має бути більше 35 років.

Дата початку чемпіонату буде відома після того, як сформується перелік команд-учасниць та вони подадуть заявки. Гратимуть вони по середах або четвергах (узгоджуватимуть між собою) на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Матчі проходитимуть на половині поля у складах 8 на 8. Кожна команда може заявити щонайбільше 25 футболістів.

“Це чудова нагода продемонструвати свої вміння, насолодитися грою та зустрітися з однодумцями. Буде привітна та дружня атмосфера, а також нагородження переможців та найкращих гравців турніру”, – зазначили у федерації футболу Переяславщини.

Нагадаємо, що торік “Солонці” із Переяслава стали чемпіоном Яготина із мініфутболу 35+. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору