ЖИТТЯ

У Переяславі працівники кафе-пекарні “BULKA” знайшли домівки для чотирьох кошенят

Біля кафе-пекарні у Переяславі народилися кошенята. Працівники закладу допомогли знайти їм домівки.

Близько місяця працівники кафе-пекарні “BULKA”, що на вулиці Богдана Хмельницького, 50 у Переяславі, опікувалися кошенятами, які нещодавно народилися у дворі, де розміщується заклад. Зрештою їх прилаштували у добрі руки. Історію про маму-кицю та про пошук люблячих господарів для її кошенят розповіла Інформатору власниця кафе-пекарні Анастасія Черней.

Зазначила, що вони постійно підгодовували котиків, які бігали біля кафе. Згодом помітили, що одна киця завагітніла, але потім “різко схудла”: “Котів було знайти тяжко, бо вони трохи дикуваті, то доводилось шукати по підвалах. Одного разу я погодувала кицю, і вирішила прослідкувати, куди вона піде. Вона побігла в під’їзд до своїх малюків, там, під сходами між трубами, було їхнє місце. Я посвітила ліхтариком і побачила чотирьох маленьких кошеняток, видно, що нещодавно народилися, проте очі вже повідкривали. Як ми потім дізналися, це був один хлопчик і три дівчинки”.

Анастасія Черней через деякий час пофотографувала кошенят та опублікувала в Іnstagram оголошення про пошук господарів для них. Віддавали котиків у різні сім’ї: хтось брав мамі в село, хтось собі додому.

– Тоді ще відразу позбігалися дівчата із “ХатаNET”, аби помилуватися ними, а на наступний день одна з них забрала собі кошеня. Якби було більше, ми б роздали всіх, а так віддавали тим, хто перший відгукнувся. Вдалося це досить швидко. Проте ми ще півтора тижні чекали, щоб вони підросли, – розповіла Анастасія.

Додала, що їй було небайдуже, як надалі складеться доля тваринок: “Після того, як котики потрапляли до нових сімей, я у всіх запитувала, як там вони, як почуваються, мені надсилали фото. Знаю, що у них зараз гарне життя. А там, де вони народились, викидали різне сміття, поруч було бите скло, пачки від цигарок, пил. Тому, поки вони підростали, ми старались зробити їм комфортніші умови”.

До слова, кафе-пекарня “BULKA” максимально дружня до тварин. У цей заклад можна приходити зі своїми домашніми улюбленцями.

Нижче – фото пухнастиків із “BULKA”, які тепер мають свої родини:

Нагадаємо, що невдовзі після відкриття кафе-пекарні “BULKA” редактор Інформатора побував там. Поділився своїми враженнями.

Яна Малишко

Фото надала Анастасія Черней

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору