ЖИТТЯ

Погода на 8 червня: у Переяславі буде 25 градусів тепла

У Переяславі буде хмарно. Максимальна температура – 25 градусів.

У четвер, 8 червня, у Переяславі буде переважно хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 16 градусів тепла. Максимальна після обіду – 25 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 38 та 69 відсотками протягом доби. Тривалість дня 8 червня – 16 годин 15 хвилин. Завтра день буде довшим на 1 хвилину, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:43, а захід – о 21:02.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1999 році – 30,8 градуса тепла, а найнижчу в 1925-му – 4,6 градуса тепла.

Народні прикмети:

8 червня вшановують пам’ять апостолів Карпа і Алфея. Наші пращури називали цей день Карп-корополов, оскільки на Карпа добре ловляться коропи. Слідкували у цей день за комарами: якщо їх було занадто багато, то останні дні місяця очікувалися теплими, але дощовими.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору