ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гуакамоле

Гуакамоле – соус, у який ви закохаєтесь. Спробуйте приготувати.

Гуакамоле – одна з візитівок мексиканської кухні, основою для якого є стиглий авокадо. Соус можна подавати як гарнір до будь-яких страв, навіть м’ясних чи з морепродуктів. У мексиканській кухні прийнято їсти його із прісними чипсами або багетом із загальної миски. Замість хліба і чипсів можна використовувати тонкий бездріжджовий лаваш, підсушений у духовці. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 3 стиглі авокадо
  • 5 гілочок кінзи
  • 2 зубчики часнику
  • 1 великий помідор
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • половина ріпчастої цибулини

Приготування:

  1. Почищені та помиті зубчики часнику пропустіть через прес, посоліть та помніть суміш виделкою.
  2. Розріжте авокадо навпіл. Дістаньте кісточку, м’якоть, розімніть її до однорідної маси. Одразу ж додайте сік лимона, щоб гуакамоле не почав темнішати.
  3. Наріжте дрібними кубиками помідор та цибулю. Додайте овочі до авокадо, перемішайте.
  4. Посоліть за смаком та одразу подавайте як самостійну закуску або з кукурудзяними чипсами.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору