ЖИТТЯ

Шахраї ошукали жителя Переяславщини на 45 тисяч гривень

Як минуло 7 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:06. Переяслав. Жінка повідомила, що на автовокзалі двоє невідомих чоловіків вводять якийсь препарат собі під шкіру та викликають підозру. Правоохоронці з’ясували, що шприцом заправляли електронні цигарки.

13:02. Переяслав. Чоловік повідомив, що його психічнохворий брат буянить та кидається на нього з ножем. Відомо, що інформація не підтвердилась.

14:31. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння чіпляється до перехожих. З правопорушником поліціянти провели профілактичну бесіду.

16:37. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Чоловік поскаржився, що з його банківської картки невідомі зняли 588 гривень. За цим фактом проводять перевірку.

20:12. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що хтось шахрайським чином зняв з його банківської картки 45 тисяч гривень двома платежами. За цією справою поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

21:12. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що неповнолітні їздять на мопедах без водійського посвідчення. На місці події правопорушників не виявили, продовжили патрулювання.

21:15. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що сусіди влаштували гуляння та вживають наркотичні речовини. Заявник звернувся з метою інформування.

Нагадаємо, що на Переяславщині хтось отримував пенсію, яку нараховували іншій жінці. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору