ЖИТТЯ

На Переяславщині хтось отримував пенсію, яку нараховували іншій жінці: загалом забрав понад 45 тисяч

Як минуло 6 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:36. Світанок (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на територію підприємства проникли невідомі. Згодом, о 8:46, інший заявник поскаржився, що працівники підприємства перешкоджають вилученню техніки за виконавчим провадженням. Справу передали на розгляд дільничому.

8:59. Переяслав. Чоловік повідомив, що на сайті “ОЛХ” замовив автомобільний підйомник та надіслав за нього оплату, але товар так і не отримав. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

9:10. Строкова (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що вночі отруїли бджіл у його вуликах. За цим фактом у чоловіка відібрали пояснення.

10:59. Гребля (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківської картки невідомі зняли 2 тисячі 200 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням єлектронно-обчислювальної техніки).

12:37. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що телефонують невідомі та представляються її сином, який зараз служить на Сході, просять 29 тисяч гривень йому на операцію. Згодом повідомила, що її чоловік все-таки додзвонився до сина і той сказав, що гроші йому не потрібні і про це він нікого не просив.

13:27. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що двоє п’яних місцевих чоловіків побили її онука 2009 р.н. Справу передали на розгляд дільничому.

18:10. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення з ГУ Пенсійного фонду України про те, що невідома особа з вересня 2022-го по квітень 2023 року отримала 45 тисяч 465 гривень, які нараховувались конкретній пенсіонерці. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 356 (Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника).

20:56. Переяслав. Жінка повідомила, що протягом ночі хтось викрав у неї синій велосипед. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині водій Chevrolet Corvette перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліції. Що було далі, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору