ЖИТТЯ

“Літня фотосушка”, кіно просто неба та тренінги: як провести цей тиждень на Переяславщині

Цей тиждень буде насиченим на події. Як цікаво провести найближчі дні на Переяславщині?

Цей тиждень на Переяславщині обіцяє бути цікавим. Можна відвідати різноманітні тренінги та концерти, переглянути на великому екрані фільм “Мирний-21” та мультфільм “Викрадена принцеса”. А ще планується відкриття виставки найкращих фотографів міста. Інформатор зібрав актуальні анонси на 7-10 червня.

ЛЕКЦІЯ З КУРСУ “ГРОШІ”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 114 аудиторія

Коли: 7 червня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Тренерка Надія Різник проведе цікаву та корисну лекцію з курсу “Гроші” про керування бюджетом.

ТРЕНІНГ “ЧОЛОВІЧА ТА ЖІНОЧА ЕНЕРГІЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 7 червня, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Тренерка, кандидатка психологічних наук Альона Іващенко проведе арттерапевтичний тренінг “Чоловіча та жіноча енергія”. На ньому пропрацьовуватимуть дві енергії – чоловічу та жіночу, спробують віднайти баланс та гармонію через арттерапевтичні методи.

ТРЕНІНГ про УПЕРЕДЖЕННЯ ТА СТЕРЕОТИПИ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 8 червня, 18:00

Ціна: безкоштовно

У молодіжному просторі “Зустріч” проведуть тренінг “Упередження та стереотипи: основи формування та вплив на людей”. На ньому допоможуть зрозуміти, як стереотипи впливають на сприйняття інших людей і ухвалення рішень.

Виставка фотографій “Літня фотосушка”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 8 червня, 18:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі відкриють виставку світлин найкращих фотографів міста під назвою “Літня фотосушка”. Еспонуватиметься вона до 22 червня. Відкриття відбудеться за участі фотографів Сергія Коваленка, Ірини Коляденко, Влада Саманя, Максима Холошевського, Аліни Шихалієвої, Лесі Калантаєвської, Мар’яни Невертій, Марини Онощенко, Марини Беккер, Юлії Шпетної та інших. Також можна буде придбати фотографії, а виручені кошти передадуть на потреби ЗСУ. Для всіх охочих фотографи проведуть майстерклас та фотосети.

Фотографи, які хочуть, щоб і їхні знімки взяли у виставку, мають звернутися за тел. (063) 727-59-87.

ПОКАЗ ФІЛЬМУ “МИРНИЙ-21”

Де: Переяслав, парк “Біля літака”

Коли: 8 червня, 20:45

Ціна: безкоштовно

У Переяславі знову покажуть фільм “Мирний-21”. Події цієї воєнної драми розгортаються влітку 2014 року в Луганську. Багато хто з українців тоді сповна не усвідомлював, що Росія почала збройну агресію. Хтось не приховував своїх симпатій до загарбників. Разом з тим були й ті, хто не планував зраджувати Батьківщину. Командир Луганського прикордонного загону Сергій Дейнеко прийняв рішення тримати оборону.

ПОКАЗ МУЛЬТФІЛЬМУ “ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА”

Де: Гайшин (Переяславська ТГ), сільське футбольне поле

Коли: 9 червня, 20:45

Ціна: безкоштовно

У Гайшині просто неба покажуть мультфільм “Викрадена принцеса”. Глядачів закликають брати із собою пледи та каремати.

Про що мультфільм? Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина – донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов сильніша за магію.

ВЕЧІР СУЧАСНОЇ МУЗИКИ

Де: Гайшин (Переяславська ТГ), сільське футбольне поле

Коли: 10 червня,  18:00

Ціна: безкоштовно

Наступного вечора у Гайшині на стадіоні лунатиме сучасна музика від вокально-інструментального ансамблю SUNSHINE BAND.

Нагадаємо, що у Переяславі застосують новий механізм для збереження пам’ятних та важливих дерев. Що це означає, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору