ЖИТТЯ

На Переяславщині водій Chevrolet Corvette перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліції

На трасі Київ-Харків автомобіль перевищив швидкість і не зупинився на вимогу поліцейських. Зрештою його наздогнали.

4 червня близько 15:00 патрульні поліції Київської області зафіксували автомобіль Chevrolet Corvette, який рухався трасою Київ-Харків з перевищенням швидкості. Водій не виконав вимогу правоохоронців зупинитися, тож ті поїхали за ним і наздогнали через кілька кілометрів. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

Зафіксували порушення на 84 кілометрі автодороги Київ-Харків за допомогою приладу TruCAM. Патрульні подали водію сигнал про зупинку сигнальним диском, однак той проігнорував законну вимогу поліцейських та поїхав далі. Екіпаж рушив слідом та виявив це авто на 88 кілометрі цієї ж автодороги неподалік села Козлів Студениківської ТГ. За кермом був 42-річний чоловік.

Інспектори винесли правопорушнику адмінпостанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водієм встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів) та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог поліцейського).

Нагадаємо, що на Переяславщині у чоловіка з банківської картки зняли понад 9 тисяч гривень на послуги таксі. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору