ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка з банківської картки зняли понад 9 тисяч гривень на послуги таксі

Як минули 4 та 5 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 та 5 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 43 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 червня, 20:17. Переяслав. Заявник повідомив, що водії на мопедах їздять на великій швидкості та порушують ПДР. Прибувши на місце події правоохоронці порушників не виявили.

20:26. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що два тижні тому на дачі під час копання траншеї вирили два ржаві снаряди. Правоохоронці при огляді не виявили вибухових предметів, які мають небезпеку.

5 червня, 2:03. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що у сільському кафе побили її сина-військового 1994 р.н. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

10:41. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що з його банківської картки зняли 9 тисяч 787 гривень на послуги таксі. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:26. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до магазину зайшла дитина лише в білизні та капцях, не розмовляла. Прибувши на місце події, поліцянти встановили особу дитини та передали батькам.

19:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що зробила замовлення в Instagram та надіслала за нього передоплату 150 гривень, але товар так і не отримала. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

6 червня, 5:57. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом ночі хтось викрав два оптичні кабелі. За цією справою проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 4 червня на Переяславщині загорівся автомобіль. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору