ЖИТТЯ

На Переяславщині у травні побралися 27 пар, вдвічі менше, аніж рік тому: статистика ДРАЦСу

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за травень.

З 1 по 31 травня у Переяславі народилося 24 немовляти, з яких 15 хлопчиків та 9 дівчаток (рік тому у квітні народилось 32 дітей). Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Марк, Тимофій. Було й рідкісне ім’я серед дівчаток – Емілі. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 27 пар (торік у цьому ж місяці було 53). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2003 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1961 р.н. та дружина 1964 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 21 рік (наречений 1992 р.н. та наречена 1971 р.н.). Розірвали шлюб дві пари. Змін імені та прізвищ не було.

Минулого місяця зареєстрували 73 смерті (31 чоловік та 42 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 94-річна жінка, а наймолодшим – 33-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 96-річна жінка, а наймолодшим – 26-річний чоловік. Торік у травні смертей було на 15 більше.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали про актуальні вакансії у Переяславі. Обирайте місце роботи за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору