ЖИТТЯ

У Переяславі з відчиненого гаража викрали 8 літрів бензину

Як минуло 10 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:33. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між мотоблоком та автомобілем Lanos. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

12:05. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусід розпалив багаття та задимів її подвір’я. Прибувши на місце події, поліціянти задимлення не виявили.

12:51. Ташань (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що з його гаража зникло 8 літрів бензину. Приміщення не було замкнене. За цим фактом триває перевірка.

15:31. 54-й кілометр траси Бориспіль – Дніпро. Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Volkswagen Touareg та Ford Escort. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

18:32. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її колишній чоловік під дією наркотиків вибиває двері у її будинок. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 червня жінка поскаржилася на сусідів, які крали щебінь для ремонту дороги на їхній вулиці у Переяславі. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору