ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилася на сусідів, які крали щебінь для ремонту дороги на їхній вулиці

Як минули 8 та 9 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 та 9 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 57 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8 червня, 14:47. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що його дружина не віддає речі, які він купував. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

15:38. Гайшин (Переяславська ТГ). Патрульні зупинили мотоцикліста, який був без шолома та не мав посвідчення водія. Аби уникнути відповідальності, він запропонував поліціянтам тисячу гривень хабаря. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

16:53. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусідка покропила її город сильними пестицидами, після цього у неї, мовляв, “згоріла” вся городина. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

9 червня, 10:15. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Mercedes та Opel. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:23. Переяслав. Жінка повідомила, що її сусіди тачками крадуть щебінь, який привезли робітники для ремонту дороги на вулиці. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

12:29. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік поскаржився, що з блокпоста викрали блоки, які він дав у користування громаді. Справу передадуть на розгляд дільничому.

15:32. Переяслав. Заявниця повідомила, що зробила замовлення на сайті “OLХ” та внесла передоплату 150 гривень, але товар досі не отримала. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:04. Переяслав. Заявниця повідомила, що на кладовищі зустріла дівчину, яку запросила додому та нагодувала. Згодом виявила, що вона викрала телефон та зникла. За цією справою триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Студениках (Студениківська ТГ) та Строкові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 7 червня шахраї ошукали жителя Переяславщини на 45 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору