ЖИТТЯ

У Переяславі в одного чоловіка знайшли наркотики, а інший продавав сигарети без акцизних марок

Як минуло 11 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:56. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що у кооперативі “Швейник” авто ВАЗ-2106 в’їхало у паркан. За цим фактом проводять перевірку.

11:01. Переяслав. Повідомили про ДТП між автомобілями Chevrolet Aveo та Opel Vectra. Ніхто не постраждав. Триває перевірка.

11:33. Переяслав. Поліцейські під час патрулювання виявили у чоловіка 1991 р.н. поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною. Він зізнався, що то амфетамін. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

12:02. Переяслав. Під час профілактичних заходів правоохоронці встановили, що чоловік 1980 р.н. продавав сигарети без акцизних марок та ліцензії. За цим фактом триває перевірка.

Нагадаємо, що 10 червня на Переяславщині горіло несанкціоноване сміттєзвалище. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору