ЖИТТЯ

Карток більше, аніж голів: 5 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

У п’ятому турі чемпіонату Переяславщини з футболу була зафіксована перша нічия. Також змінився лідер бомбардирської гонки. А ще команди встановили рекорд сезону за жовтими картками. Про все це розповідає Інформатор у традиційному статистичному огляді туру.

Голи

У п’ятому турі команди забили загалом 10 м’ячів, стільки ж як і у попередньому. У середньому за гру – це 3,3 м’ячі, найменше в сезоні. Лише “Матадор” (Переяслав) цього дня не спромігся бодай на гол. Щоправда, дивувати це не має, оскільки дівичківський “Дніпро” наразі пропускає аномально мало – лише одного разу за 4 матчі. Пам’ятаєте, хто той єдиний футболіст, який “розпечатав” ворота лідера чемпіонату? Владислав Лисенко із Цибель (Циблівська ТГ).

Дніпряни найкращі не лише за пропущеними, а й за забитими. Загалом вони забили 19 м’ячів, 13 із яких у Петра Висоцького та Артема Килипенка. Висоцький оформив хет-трик у матчі з “Матадором” і таким чином із 7 голами очолив гонку бомбардирів. Килипенку цього разу відзначитися не вдалося, тому із 6 голами він опустився на друге місце. Зовсім поблизу перебуває Владислав Столяренко із “Переяслава”, який забив 5 разів. Після суботнього дублю до переліку найкращих із 4 голами приєднався Олег Розовик із Вовчкова (Переяславська ТГ). Як мовиться, всі знайомі обличчя.

Картки

17 жовтих карток отримали футболісти у цьому турі. Це – рекорд чемпіонату (у першому було 14). Особливо постаралися Циблі та “Переяслав”, у яких 5 та 4 картки відповідно. Гравці “Дніпра” у п’ятому турі отримали стільких ж “гірчичників”, як у всіх попередніх матчах разом – 3. Звичайно ж, градус поєдинку з “Матадором” вимагав дещо жорсткішої гри. Але серед команд надалі найгрубішими залишаються “Бурти” (Переяслав), в яких 12 жовтих карток. Циблі вискочили на друге місце – у них тепер 11 карток. По 8 – у Мирного (Вороньківська ТГ) та “Переяслава”. Уявіть собі, Вовчків із 5 жовтими зараз є “найчистішою” командою турніру. Невже так повпливало те, що через травму не грає Олександр Галицький?

В особистому заліку порушників за крок від дискваліфікації опинився Антон Бончев із “Буртів”, який вже назбирав 3 жовті картки. Ще одна – і він буде змушений пропустити гру. Далі ж – цілий перелік тих, хто має дві жовті: Віталій Васько та Микола Мельник із Мирного, Максим Середа та Олександр Ткаченко із “Буртів”, Максим (Сергійович) Шульга та Дмитро Денисюк із Цибель, Олександр Чабаненко та Роман Рижик із “Матадора”, Артем Аландарєв із “Переяслава” та Петро Висоцький із “Дніпра”.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, матчі п’ятого туру побачили 450 людей. Найбільше було на центральній грі між “Матадором” та “Дніпром” у Дем’янцях – 250. А от на стадіонах у Переяславі та Вовчкові зібралося по сотні глядачів.

Нагадаємо, що у цьому турі “Дніпро” був на голову сильнішим за “Матадор” і підтвердив, що є головним фаворитом турніру. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору