ЖИТТЯ

“Матадор” не зумів зупинити непереможний “Дніпро”: огляд п’ятого туру чемпіонату Переяславщини з футболу

“Дніпро” був на голову сильнішим за “Матадор”. Невже чемпіон з футболу вже визначений?

У п’ятому турі чемпіонату Переяславщини з футболу, який відбувся 10 червня, “Дніпро” на виїзді здобув впевнену перемогу над “Матадором” і підтвердив, що є головним фаворитом турніру. Вовчків обіграв “Переяслав” і вийшов на друге місце. А “Бурти” та Циблі звели матч до першої нічиєї в сезоні. Про все це детальніше розповідає Інформатор.

“Матадор” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички) 0:3 (Висоцький, 3 голи)

Центральний матч першого кола зібрав на стадіоні у Дем’янцях багато вболівальників зі всього району. Принаймні одна команда цього дня своєю грою їх не розчарувала. “Дніпро” практично відразу притиснув господарів до воріт і шукав шпарини у їхньому насиченому захисті. Контратаки “Матадору” не вдавалися, оскільки пресингували його гравців дуже високо – буквально біля штрафного майданчика. Тому так вийшло, що поєдинок двох, певно, найсильніших команд турніру інтриги практично не мав.

Петро Висоцький реалізував один із багатьох небезпечних моментів “Дніпра” у першому таймі. Потім дівичківці витримали невеличкий натиск “Матадора” на старті другого і знову почали атакувати самі. Не втілили у гол кілька чудових нагод, навіть на мить здалося, що господарі за таке марнотратство можуть і мають покарати. Проте, коли здається, ви знаєте, що потрібно робити… “Дніпро” закрив гру різко та боляче для “Матадора” – Висоцький протягом кількох хвилин забив двічі. І після цього його символічно (задля аплодисментів фанатів) та превентивно (він вже мав жовту картку) замінили.

“Матадор”, як і тиждень тому із “Переяславом”, показав, що не здатен зламувати хід матчу. Якщо вже програє, то взагалі перестає бути схожим на серйозну команду – футболісти конфліктують між собою, але агресія один до одного ніяк не допомагає краще грати. Так, далі переяславцям буде простіше – у першому колі залишилося зіграти із Циблями та Мирним (Вороньківська ТГ). Скоріше за все, ці матчі завершаться їхніми перемогами, однак очевидно, що не на таку першу половину чемпіонату вони розраховували. Зараз у “Матадора” 6 очок у чотирьох матчах – розділяє третє місце із “Переяславом”. “Дніпро” ж без поразок із 12 очками впевнено лідирує.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Переяслав” 2:1 (Розовик О., 5, 75 – Столяренко, 47)

Вовчків, попри поразку від “Матадора”, знову впритул наблизився до боротьби за чемпіонство. Перемога над “Переяславом” була надважливою. Бо вже у наступному турі Вовчків їде в гості до “Дніпра”. Якщо він раптом зможе перемогти, то в обох лідерів буде по 12 очок. І можна сказати, гонка за “золото” розпочнеться з нуля. Але хто вірить, що такий “Дніпро” взагалі реально обіграти?

“Бурти” (Переяслав) – Циблі (Циблівська ТГ) 2:2 (Жук, 8, Цьома, 53 – Шульга М.С., 13, Фесан, 16)

“Бурти” та Циблі влаштували цікавий, інтригуючий, запеклий, подекуди грубий поєдинок, який зрештою завершився першою “мировою” в сезоні. Цей результат залишив Мирне наодинці на дні турнірної таблиці. Щоправда, наступної суботи воно спробує змінити ситуацію, коли прийматиме вдома “Бурти”.

Нагадаємо, що у четвертому турі “Переяслав” впевнено переміг “Матадор”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору