ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: скутер врізався у автомобіль, постраждав неповнолітній водій

У Переяславі сталась ДТП. Одного водія госпіталізували.

12 червня близько 13-ї години у Переяславі на перетині вулиць Можайська та Небесної сотні сталась ДТП. Скутер Honda dio зіткнувся із автомобілем Kia Sorento. Про це повідомляє Інформатор з місця події

За попередніми даними від поліції, Kia Sorento під керуванням 25-річного жителя Переяслава рухалася Можайською в напрямку магазину “Екзотика”. У цей час 12-річний водій Honda dio, який їхав у зустрічному напрямку до перетину вулиць Можайська та Небесної сотні, не надав перевагу в русі Kia Sorento та повернув ліворуч. Внаслідок цього транспортні засоби зіткнулися.

Неповнолітній скутерист отримав тілесні ушкодження. Попередньо, у нього перелом стегнової кістки та відкритий перелом обох ніг, закрита черепно-мозкова травма. Його госпіталізували до реанімації.

Нагадаємо, що 11 червня у Переяславі в одного чоловіка знайшли наркотики, а інший продавав сигарети без акцизних марок. Більше про це читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору