ЖИТТЯ

Яким буде цей тиждень на Переяславщині: афіша подій на 13-17 червня

Цей тиждень буде насиченим на події. Як цікаво провести найближчі дні на Переяславщині?

Цього тижня на Переяславщині вже анонсували кілька цікавих заходів. До Ташані приїде Заслужена артистка України Олена Білоконь, а у переяславському університеті можна буде поспілкуватись із британським фотографом Едвардом Метьюсом. Також влаштують кілька концертів. Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

РОЗМОВА З ЕДВАРДОМ МЕТЬЮСОМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 114 аудиторія

Коли: 13 червня, 11:00

Ціна: безкоштовно

Едвард Метьюс – британський фотограф, волонтер, видавець журналу Aeternus, в якому розповідає про наслідки війни в Україні. Протягом зустрічі в університеті обговорюватимуть американський досвід фоторепортерства в українських воєнних реаліях. Гості матимуть змогу особисто з ним поспілкуватись, поставити цікаві запитання. Також буде фотовиставка авторських робіт Метьюса, зроблених під час російсько-української війни.

КОНЦЕРТ УКРАЇНСЬКОЇ МУЗИКИ

Де: Музей “Заповіту” Тараса Шевченка у Переяславі (вулиця Шевченка, 8)

Коли: 13 червня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У концерті української музики візьмуть участь Антон Кармазін – композитор, кандидат мистецтвознавства, завідувач відділу музики музею театрального, музичного та кіномистецтва; дует “ЕльЕлія” – Олексій Якушев та Вікторія Мураховська. Прозвучать твори М. Вериківського, А. Кармазіна, О. Якушева.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ “ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА”

Де: Ташань (Ташанська ТГ), будинок культури

Коли: 15 червня, 13:00

Ціна: безкоштовно, за будь-який донат на ЗСУ

До Ташані із благодійним концертом під назвою “Все буде Україна” приїде Заслужена артистка України Олена Білоконь.

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР “МЕЛОДІЯ СЕРДЕЦЬ”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 16 червня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Вокальна студія “Мелодія” Переяславського центру культури і мистецтв запрошує на творчий вечір. “Мелодія сердець” – це історія кохання, дружби, душі, жіночності та натхнення. У заході візьмуть участь місцеві співачки Дарина Галенко, Єлизавета Степаненко, Софія Леонова, Аліна Брик, Анна Петрик, Єлизавета Хандошко, Надія Томчук та Ганна Ляч.

ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ

Де: Переяслав, вулиця Сковороди, 42

Коли: 17 червня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує підлітків віком від 11 до 16 років разом пограти в спортивні ігри та провести приємно і з користю для здоров’я свій час.

Нагадаємо, що у Переяславі презентували виставку “Сучасне військо крізь призму минулого”. Про що вона, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору