ЖИТТЯ

“SEMEX BULL” із Переяслава здобув “бронзу” чемпіонату України з тріатлону

Спортсмени із Переяслава взяли участь у чемпіонаті України з тріатлону. Здобули “бронзу”.

11 червня у Вінниці відбувся чемпіонат України з тріатлону. Переяслав представила команда “SEMEX BULL”, яка виборола бронзові медалі. Про це повідомили на сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі, передає Інформатор.

У команді “SEMEX BULL” виступили магістр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Денис Могильний (біг 21 км), випускник факультету, ветеринар та спортсмен Руслан Саулко (велопробіг 90 км) та декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Віктор Куйбіда (плавання 1 км 900 м)

Переяславці із результатом 4 год. 38 хв. 48 сек. поступилися лише естафетним колективам з Києва (4 год. 13 хв. 43 сек.) та Харкова (4 год. 37 хв. 29 сек.).

Нагадаємо, у Переяславі проводять традиційні міжнародні змагання із тріатлону “Слов’янська хвиля”. У 2021 році переяславська естафетна команда фінішувала першою.

Фото: факультет фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору