ЖИТТЯ

У Переяславі жінку ошукали на 48 євро, а неповнолітні хлопці викрали іграшки з магазину

Як минуло 12 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:06. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської картки шахраї зняли 48 євро. За цією справою проводитимуть розслідування.

16:21. Переяслав. Чоловік повідомив, що у магазині троє неповнолітніх хлопців викрали дитячі іграшки. Їх затримали. За цим фактом проводитимуть розслідування.

21:45. Переяслав. Заявник повідомив, що на центральній площі хтось слухає російську музику. На місці події поліціянти правопорушень не виявили.

22:49. Переяслав. Жінка звернулась по допомогу, оскільки біля лісу застряг її автомобіль. Відомо, що їй допомогли у ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Вовчкові (Переяславська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 12 червня у Переяславі сталася ДТП між скутером та автомобілем. Неповнолітнього скутериста госпіталізували із серйозними травмами.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору