ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка посварилася з донькою, бо та не дозволяла їй сапати город

Як минуло 13 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:22. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її сусіди о 6:30 порушували тишу і знову почали голосно співати та заважати відпочивати. Коли правоохоронці прибули на місце події, жінка повідомила, що поліції наразі не потребує, у разі виникнення подібних випадків звернеться додатково.

13:29. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині торгують алкоголем без акцизних марок. Врешті інформація не підтвердилася.

13:52. Переяслав. Надійшло повідомлення, що евакуатор Mercedes перевозив у бочці 160 літрів дизельного пального без зазначення акцизних накладних. За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 4 ст. 164 (Несвоєчасне здавання виторгу).

15:49. Циблі (Циблівська ТГ). У жінки 1964 р.н. виник конфлікт із донькою через те, що та не дозволяла сапати город. Коли поліція прибула за викликом, то конфлікт вже врегулювали мирно.

19:28. 44-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро. Патрульні зупинили чоловіка 1990 р.н., у якого виявили порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін. Щоб уникнути відповідальності, затриманий намагався дати поліцейським 500 гривень хабаря. За цим фактом триває перевірка.

14 червня, 3:20. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі зникла його сестра 2008 р.н. Прибувши на місце події, поліція встановила, що дівчина була вдома.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі жінку ошукали на 48 євро, а неповнолітні хлопці викрали іграшки з магазину. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору