Пиріжки – проста, проте надзвичайно смачна страва. Спробуйте приготувати.
Пиріжки – цю страву вміє готувати майже кожна бабуся. Для когось це смак дитинства та спогади з безтурботних років. Можливо, стане вашим улюбленим перекусом. А черешні можна замінити чимось іншим. Наприклад, порічками чи полуницею. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 куряче яйце
- 200 мл кефіру
- 2 чайні ложки цукру
- 0,5 чайної ложки солі
- 0,5 чайної ложки соди
- 1 столова ложка олії
- 350 г борошна
Приготування:
- Змішайте кефір, яйце, олію, сіль та цукор.
- Перемішайте 300 г борошна із содою та просійте до тіста.
- Замішуйте спершу ложкою, а потім руками. За необхідності підсипайте борошно. Тісто має вийти не липким та не надто крутим. Покладіть його в пакетик та залиште на пів години.
- Притрусіть стіл борошном, розділіть тісто на шматочки, з кожного розкачайте кружальце. Викладіть черешні без кісточок та притрусіть цукром, защипніть та смажте на олії з двох боків.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.