ЖИТТЯ

Біля Переяслава вантажівка переїхала чоловіка: йому ампутували ногу

Біля Переяслава сталася ДТП. Чоловікові ампутували ногу.

15 червня близько 0:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП, яка сталась біля АЗС “КЛО” на трасі Бориспіль-Дніпро поблизу Переяслава. Вантажівка переїхала чоловіка. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці на місці події встановили, що водій 1960 р.н. вантажного автомобіля DAF рухався трасою в напрямку Борисполя. На перехресті з дорогою в бік Малої Каратулі (Ташанська ТГ) помітив, що на шляху щось лежить, зманеврував праворуч, але передніми колесами наїхав на перешкоду, яку побачив. Зупинивши авто, вийшов з нього та побачив, що це був чоловік, в якого пошкоджені ноги. Як він опинився на дорозі, наразі невідомо.

Внаслідок ДТП у чоловіка 1994 р.н. з Одещини сталася ампутація ноги до середини стегна. Його госпіталізували до Переяславської БЛІЛ. Правоохоронці встановили, що він військовослужбовець.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що на Переяславщині 55-річний чоловік скоїв самогубство. Деталі читайте тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору