ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: на стадіоні біля гімназії №4 можна знайти нових друзів

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Чим поділилась Юлія Брик?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилась жителька Переяслава та студентка місцевого університету Юлія Брик. Вона розповіла про стадіон біля Переяславської гімназії №4, який захоплює її красою та мотивує на тренування.

Як дістатися? Стадіон розміщується у мікрорайоні Підварки біля Переяславської гімназії №4. Можна доїхати міськими автобусами №9, 2, 3 та 6 від автостанції.

Коли відкрила це місце? Минулого літа. Друзі покликали грати у футбол і з тих пір я там дуже часто проводжу вільний час.

Чим це місце особливе? Сам стадіон має дуже гарний вигляд, цим він мотивує мене на тренування та пробіжки. Особливе це місце тим, що, граючи у футбол, можна знайти багато нових друзів. Адже кожного разу прибувають все нові гравці. І взагалі там любить збиратися молодь, щоби з користю для здоров’я провести вільну годину.

Особлива згадка. На цьому місці ми часто збираємось пограти у різні спортивні ігри. Минулого тижня зібрались на футбол. Неочікувано до гри приєднались батьки дітей і ми вирішили розділитись на команди – хлопці проти дівчат. Дівчата вибороли перемогу з рахунком 6:3. Це було дуже весело і захопливо.

Ще кілька рекомендацій. Влітку я люблю відпочивати на річці біля “Любокраю” та в центрі міста біля фонтану в “Серці Переяслава”.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Катерина Нагайко розповіла про особливу атмосферу Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини. Матеріал читайте тут.

 Валерія Бобровська

Фото надала Юлія Брик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору