ЖИТТЯ

Фільм на великому екрані, творчий вечір та відпочинок на природі: як провести вихідні в Переяславі

Атмосферні вихідні вже чекають на вас. Як їх провести в Переяславі?

Всі ми в очікуванні вихідних, аби відпочити та провести разом час з сім’єю та друзями. Чудова нагода завітати вже цієї п’ятниці на мульт вечір, або долучитись до перегляду фільму “Захар Беркут” на великому екрані, також почастуватися бограчем і шурпою у музеї просто неба. Як ще можна провести вихідні дивіться в анонсах на 16-17 червня, які зібрав Інформатор.

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР “МЕЛОДІЯ СЕРДЕЦЬ”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 16 червня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Вокальна студія “Мелодія” Переяславського центру культури і мистецтв запрошує на творчий вечір. “Мелодія сердець” – це історія кохання, дружби, душі, жіночності та натхнення. У заході візьмуть участь місцеві співачки Дарина Галенко, Єлизавета Степаненко, Софія Леонова, Аліна Брик, Анна Петрик, Єлизавета Хандошко, Надія Томчук та Ганна Ляч.

МУЛЬТ ВЕЧІР

Де: Переяслав, Борисоглібська площа

Коли: 16 червня, 20:45

Ціна: безкоштовно

Цієї п’ятниці у вас є нагода провести атмосферний вечір п’ятниці разом з мандрівним кіноклубом, який завітає на Борисо-Глібську площу. Беріть друзів, родину, пледи, смаколики та чай і насолоджуйтесь переглядом.

СМАЧНА СУБОТА У ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 17 червня, 11:00

Ціна: вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

Вже цієї суботи у музеї просто неба на вас чекають різні частування. Можна буде визначитись, що все ж смачніше, бограч чи шурпа? Окрім цього, організатори підготували майстеркласи та красиві фотозони.

ВІДПОЧИНОК НА ПРИРОДІ

Де: Переяслав, вулиця Сковороди, 42

Коли: 17 червня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує підлітків віком від 11 до 16 років разом пограти в спортивні ігри та провести приємно і з користю для здоров’я свій час.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ЗАХАР БЕРКУТ”

Де: Переяслав, парк Тараса Шевченка

Коли: 17 червня, 20:45

Ціна: безкоштовно

Завітайте на перегляд якісного та цікавого кіно на великому екрані.

Захар Беркут – американсько-український художній фільм 2019 року режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, екранізація однойменної історичної повісті “Захар Беркут” Івана Франка. Гасло фільму — “У свободі моя сутність”.

1241 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців, братів Беркутів, потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських жителів під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити численного ворога.

Нагадаємо, що до Переяслава приїздив британський фотограф Едвард Метьюс. Про що він розповідав в університеті читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору