ЖИТТЯ

Ракетна атака на Київщині: пошкоджені будинки, є постраждалі

Росіяни атакували Київщину “Кинджалами” та “Калібрами”. Які наслідки?

16 червня близько 11:00 російські війська завдали масовану повітряну атаку по Київщині. В напрямку регіону випустили 6 крилатих ракет “Калібр”, 6 аеробалістичних ракет Х-47 “Кинджал” та 2 розвідувальні БпЛА. Всі їх збили сили ППО. Проте є постраждалі. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок ракетного удару ворога в одному із районів Київщини пошкоджено приватні будинки. Зазначив, що почалась пожежа та є постраждалі. На місці працює поліція, медики і ДСНС.

У Офісі генерального прокурора додали, що постраждала 82-річна жінка. Також поранення отримав водій автомобіля, який їхав по автодорозі. За фактами порушення законів та звичаїв війни розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 438 КК України.

Нагадаємо, що російські війська обороняються на Херсонському та Запорізькому напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору