ЖИТТЯ

Чи створить Вовчків сенсацію у матчі з “Дніпром”? Анонс шостого туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Ще один великий матч лідерів та інтригуюче протистояння аутсайдерів. Чого чекати у шостому турі чемпіонату Переяславщини з футболу?

У суботу, 17 червня, відбудеться шостий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. На дівичківський “Дніпро” після перемоги над переяславським “Матадором” очікує ще один сильний суперник – Вовчків (Переяславська ТГ). А Мирне (Вороньківська ТГ) спробує піднятися із дна турнірної таблиці. Про все це детальніше розповідає Інформатор.

Центральний матч туру розпочнеться на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 17:15. “Дніпро”, який, досі не втрачаючи очок, очолює турнірну таблицю, прийме Вовчків, що зараз йде другим. Вовчківчани поступилися лише одного разу – на виїзді “Матадору” 2:4. А от “Дніпро” тиждень тому на дем’янецькому полі впевнено переміг – 3:0. Звичайно ж, математика у футбол не грає, але, як би там не було, дівичківці здаються беззаперечним фаворитом цього матчу. Якщо ж Вовчків створить сенсацію, турнір набуде нових фарб – щонайменше, у ньому з’явиться чемпіонська інтрига.

“Матадор” після двох поразок поспіль поїде реабілітовуватися у Циблі (Циблівська ТГ). Цей суперник цілком під силу команді, яка серйозно розглядалася (а може, й досі розглядається), як претендент на “золото”. Але ж Циблі гратимуть вдома, на них не тисне результат і фаворитам вони вміють створювати проблеми (згадайте, перший тур із “Переяславом”). Тому може бути цікаво. Початок матчу – 15:00.

Так виходить, що матчі нижньої частини турнірної таблиці виходять цікавішими, аніж у верхній. Лише погляньте на результати: Циблі – Мирне 0:1, “Бурти” (Переяслав) – Циблі 2:2. Тепер ось на нас чекає гра Мирне – “Бурти”. І спробуйте спрогнозувати, хто тут виявиться сильнішим. На користь Мирного зіграє фактор домашнього поля та мотивація піднятися з останнього місця. Перевагою “Буртів” може стати якісніший склад та мотивація не опускатися на останнє місце. Словом, не варто оминати увагою матчі, де імена суперників можуть бути не надто гучні – інтриги там вдосталь. Початок – о 17:00.

Нагадаємо, що у п’ятому турі “Дніпро” був на голову сильнішим за “Матадор” і підтвердив, що є головним фаворитом турніру. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору