Швидка і проста страва з печериць. Спробуйте приготувати.
Фаршировані гриби – це страва із шапочок грибів, які перевертають, фарширують начинкою, а потім запікають. Готувати її можна з будь-яких їстівних грибів з досить великою шапочкою. Але особливою популярністю користуються печериці. Інформатор розповідає рецепт. У начинку можна додавати твердий сир, а можна готувати і без нього.
Інгредієнти:
- 10 печериць
- 300 г м’ясного фаршу
- 200 г твердого сиру
- 50 г панірувальних сухарів
- зелена цибуля – за смаком
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1 столова ложка олії
- сіль – за смаком
- чорний мелений перець – за смаком
- 2 зубчики часнику
Приготування:
- Фарш посоліть і поперчіть, додайте подрібнену цибулю і часник. Обсмажте на сковороді.
- Додайте до нього половину тертого сиру, панірувальні сухарі і перемішайте.
- Відокремте шапочки печериць від ніжки, змастіть зовні розтопленим вершковим маслом. Наповніть шапочки начинкою і посипте тертим сиром, що залишився.
- Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.