ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка перейшла в Telegram-канал “єДопомога” та втратила кошти

Як минуло 14, 15 та 16 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14, 15 та 16 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 62 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14 червня. 11:19. Переяслав. Чоловік повідомив, що замовив автозапчастини через Facebook та надіслав передоплату 300 гривень. Після цього “продавець” зник та не надіслав товар. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13:28. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що зайшла в Telegram-канал під назвою “єДопомога” та ввела дані своєї банківської картки для отримання грошей. Після цього у неї з рахунку двома платежами зняли 5 тисяч 600 гривень та 37 гривень. За цією справою триває перевірка.

15:50. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Opel Astra та Mazda. Зрештою водії розібралися в ситуації самостійно.

15 червня. 10:30. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що невідомий оформив онлайн кредит на її ім’я на суму 2500 гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

15:17. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що в кафе-барі виявили продаж алкогольних та тютюнових виробів без ліцензії. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння).

19:17. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця поскаржилася, що сусідські собаки задушили 4 її кролів. За цим фактом триває перевірка.

21:44. Переяслав. Жінка повідомила, що буянив пасенок, словесно погрожував кинути гранату в будинок, вимагав гроші та документи на дім. У заявниці та обвинуваченого відібрали заяву та пояснення.

16 червня. 13:36. Переяслав. Жінка повідомила, що її чоловік веде себе неадекватно, буянить, лається та гарчить. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

20:11. Пристроми (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що з його картки шахрайським шляхом зняли понад 8 тисяч гривень чотирма платежами. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

23:00. Переяслав. Заявниця повідомила, що її сусід краде у неї щебінку. Зрештою в ситуації розібрались самостійно.

Також за три доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Світанку (Циблівська ТГ), Пристромах (Студениківська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині жінка посварилася з донькою, бо та не дозволяла їй сапати город. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору