ЖИТТЯ

На Переяславщині у жінки викрали 23 курей, а чоловіка ошукали на 2 тисячі гривень

Як минуло 17 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Seat та Ford Focus. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:27. Переяслав. Заявник повідомив, що біля річки у нього виник конфлікт з невідомими йому людьми, які виганяли його та не дозволяли відпочивати. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

14:48. Кавказ (Дівичківська ТГ). Повідомили про ДТП за участі автомобілів Volkswagen Passat B8 та Volkswagen Passat CC. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

17:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось зламав сторінку в соцмережі його знайомої та ошукав його на 2 тисячі гривень. Триває розслідування.

18 червня, 6:09. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що вночі з її подвір’я викрали 23 курей. Правохоронці проводять слідчі дії.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині жінка посварилася з донькою, бо та не дозволяла їй сапати город. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору