Пропонуємо приготувати домашні снеки з кабачків. Ось рецепт.
Закуска з кабачків сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики. Такі кабачки особливо смачні із соусом. Підійде будь-який – майонез, сметана, часниковий соус або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 3 столові ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка сушеного часнику
- 1 чайна ложка паприки
- гострий перець – за смаком
- мелений чорний перець – за смаком
- панірувальні сухарі
Приготування маринаду:
- У глибоку миску вилийте олію і всипте спеції разом із сіллю.
- Чорний перець краще використовувати свіжозмелений, але якщо такого під рукою не виявилося – підійде і готовий, з пакетика.
Приготування кабачків:
- Кабачок почистіть від шкірки та обріжте краї. Наріжте на великі брусочки.
- Брусочки перекладіть в маринад і залиште на 20-30 хвилин.
- Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини – це нормально.
- Далі обваляйте кожен брусочок у панірувальних сухарях. Чим більше сухарів пристане, тим краще.
- Деко застеліть папером або силіконовим килимком і викладайте кабачки так, щоб вони не торкалися одне одного.
- Відправляйте в духовку на 20-30 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.