ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте хрумкі кабачкові снеки

Пропонуємо приготувати домашні снеки з кабачків. Ось рецепт.

Закуска з кабачків сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики. Такі кабачки особливо смачні із соусом. Підійде будь-який – майонез, сметана, часниковий соус або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 чайна ложка сушеного часнику
  • 1 чайна ложка паприки
  • гострий перець – за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком
  • панірувальні сухарі

Приготування маринаду:

  1. У глибоку миску вилийте олію і всипте спеції разом із сіллю.
  2. Чорний перець краще використовувати свіжозмелений, але якщо такого під рукою не виявилося – підійде і готовий, з пакетика.
Приготування кабачків:
  1. Кабачок почистіть від шкірки та обріжте краї. Наріжте на великі брусочки.
  2. Брусочки перекладіть в маринад і залиште на 20-30 хвилин.
  3. Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини – це нормально.
  4. Далі обваляйте кожен брусочок у панірувальних сухарях. Чим більше сухарів пристане, тим краще.
  5. Деко застеліть папером або силіконовим килимком і викладайте кабачки так, щоб вони не торкалися одне одного.
  6. Відправляйте в духовку на 20-30 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору