ЖИТТЯ

“Укрпошта” спільно з Головним управлінням розвідки випускає лімітований мерч та нову марку

“Укрпошта” випустить лімітований ексклюзивний мерч спільно з ГУР МО. Також нову марку.

30 червня до річниці звільнення острова Зміїний “Укрпошта” введе в обіг поштовий набір “Головне управління розвідки Міністерства оборони України”. Також компанія випустить спільний з ГУР МО лімітований ексклюзивний мерч. Про це повідомили на сайті “Укрпошти“, передає Інформатор.

Як повідомили у пресслужбі “Укрпошти”, спільний мерч з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України включатиме футболки “KOSHARA GUNTER” і “Жаб’яче озеро”, термопляшки, сумка-шопер, килимок для комп’ютерної мишки та стікерпак.

Поштовий набір “Головне управління розвідки Міністерства оборони України” є продовженням серії “Слава силам оборони і безпеки України!”, розпочатої “Укрпоштою” в травні з випуску “Гвардія наступу”. Включає поштовий блок, художній конверт та листівку.

З 23 червня відкриється передзамовлення. А з 30 червня поштовий набір можна буде придбати у відділеннях “Укрпошти”, онлайн-магазині “Укрпошти” та на маркетплейсах eBay і Amazon. Погашення “Перший день” традиційно відбудеться в Києві.

  • Тираж марки – 1 075 000 примірників.
  • Номінал – 23 гривні + 7 гривень благодійність.
  • Кількість марок в аркуші – 5+1 купон

Зазначають, що марка є благодійною оскільки зібрані кошти скерують на придбання “засобу помсти”. На поштовій марці, конвертах та листівці зображено розвідників, які перебувають на бойових завданнях. Автор поштового випуску – заслужений художник України Олександр Охапкін. Фото для картки надали у ГУР МО України.

Нагадаємо, що раніше “Укрпошта” презентувула благодійний поштовий випуск до Дня захисту дітей. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору