ЖИТТЯ

Чи продовжить Мирне свою переможну серію у грі з “Матадором”? Анонс сьомого туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Кожен матч наступного футбольного туру претендує на звання центрального. Як так вийшло?

У суботу, 24 червня, відбудеться сьомий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Черговими трьома матчами завершиться перше коло турніру. Інформатор спробував визначитися, яке ж із протистоянь буде центральним у турі, та водночас проанонсувати кожне.

Отже, заплановано такі матчі:

  • 15:00 Вовчків (Переяславська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ)
  • 17:15 “Матадор” (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ)
  • 17:15 “Переяслав” – “Дніпро” (Дівички)

Якщо не задумуватися і дивитися лише на імена команд, то найцікавішим здається останній із переліку матч. Тим паче, відразу пригадується напружене протистояння за медалі між “Переяславом” та “Дніпром” у минулому сезоні. Не обійшлося тоді й без скандальної складової – навіть призначали перегравання матчу, якого врешті не провели. Але тепер “Дніпро” кардинально інший – він суттєво підсилився, впевнено перемагає у кожному матчі, а “Переяслав”, можливо, навіть слабший, ніж торік, і точно такий же нестабільний. Тому обіграти такий “Дніпро” йому буде надскладно – як і будь-якому іншому учаснику чемпіонату.

Коли ж ми заглянемо у турнірну таблицю, то побачимо, що у матчі Вовчків – Циблі зустрічаються друга та третя команди чемпіонату. Щоправда, Вовчків прогнозовано опинився серед лідерів, а Циблі заскочили туди сенсаційно, вдома обігравши “Переяслав” та “Матадор”. Натомість, Мирному вони програли, а із “Буртами”, які зараз на останньому місці, зіграли внічию. Про якусь стабільність у цьому випадку йтися не може. Чи можлива ще одна сенсація? Вовчків грає вдома, програвав він лише “Дніпру” та “Матадору”, тобто “свої” очки забирає справно. Здається, відповідь очевидна.

І виходить так, що найбільша інтрига може виникнути у матчі “Матадора” та Мирного. Посудіть самі. “Матадор”, попри те, що вважався одним із фаворитів, зараз цілком заслужено розміщується на п’ятому місці. Він програв три останні матчі, не показуючи хоча би більш-менш адекватного футболу. Мирне жахливо стартувало, але у двох останніх матчах здобуло дві мінімальні перемоги, нехай і над Циблями та “Буртами”. Якщо дебютанти не злякаються грізного імені “Матадора”, то здатні продовжити дві серії: свою переможну та матадорівську програшну. Зрозуміло, що переяславці зі всіх сил намагатимуться їх перервати. Може бути багато боротьби та мало голів, але на цей поєдинок наразі найбільші сподівання щодо інтриги.

Нагадаємо, що у шостому турі Циблі перемогли “Матадор”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору