ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: “Невидимий гість” шокує вас своїм фіналом

Фільм “Невидимий гість” здивує вас своєю розв’язкою. Чи варто його подивитись?

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, мультфільми, серіали та книги. Наша журналістка нещодавно подивилася іспанський гостросюжетний детектив “Невидимий гість” (2016). Його режисер і сценарист – Оріол Пауло. Фільм розповідає історію вбивства, яке дещо нестандартним шляхом намагається розслідувати сімейна пара.

Адріан Дорія (Маріо Касас) – молодий бізнесмен, якого звинувачують у вбивстві своєї коханки Лаури Відал (Барбара Ленні). Він не визнає свою провину і до суду утримується під домашнім арештом. Його юрист Фелікс наймає для нього адвоката Вірджинію Гудман (Бланка Мартінес), для якої це остання справа в кар’єрі, і вона не збирається її програвати. Увечері перед судом Вірджинія приходить до Адріана, щоб придумати найкращу стратегію для захисту. Вона каже, що у них є три години, і просить Адріана розповісти все, як було.

Адріан розповідає, що кілька місяців тому в поїздці з Лаурою він став учасником аварії, в якій загинув бізнесмен на ім’я Даніель Гаррідо (Іньїґо Ґастезі). Сукупність обставин призводить до того, що Адріан і Лаура зіштовхують машину з тілом юнака в озеро, але це не виявляється непоміченим.

Вони повертаються в місто і обіцяють більше ніколи не зустрічатися. Через кілька тижнів Адріан дізнається з новин, що поліція вважає зниклого раніше молодого співробітника банку Даніеля Гаррідо винним у шахрайстві з рахунками клієнтів і що він не зник, а втік після того, як вкрав велику суму грошей. Адріан дзвонить Лаурі і розповідає їй це. При зустрічі вона зізнається, що взяла тоді не тільки телефон, але і гаманець мертвого. Використовуючи картку ідентифікації зниклого, вона зламала рахунок і вкрала гроші, щоб відволікти поліцію. Лаура також погрожує Адріану, що якщо той піде в поліцію, то вона підставить і його теж.

Кілька днів потому Адріан отримує фото озера, де він втопив машину, і аудіозапис, на якому голос наказує йому і Лаурі приїхати в готель на околиці міста з сумою 100 тисяч євро. Адріан з коханкою приїжджають до готелю, де мають передати гроші, і там Адріана “вирубають” ударом в обличчя та вбивають Лауру. Увесь цей час Вірджинія уважно слухає історію підзахисного і непомітно записує його промову на диктофон. Коли вона йде, Адріан розуміє, що насправді жінка зовсім не була його адвокатом…

Проте наскільки ця версія правдива, і який пазл складеться остаточно, дізнаєтесь в кінці фільму.

Нагадаємо, що в попередньому матеріалі цієї рубрики наш редактор розповів про фільм “Байстрюки”, який не оцінили критики та глядачі. Читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору