Вишневий кисіль – саме те, що треба, в літню пору. Спробуйте приготувати.
Вишневий кисіль – солодкий десерт, схожий на вишневе желе. Його готують зі свіжих, сушених або морожених фруктів і ягід, соків, сиропів, варення, молока. Такий напій є досить корисним. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 4 столові ложки крохмалю
- 200 г заморожених або свіжих вишень
- 150 г цукру
- 850 мл води
Приготування:
- У каструлю налийте води, поставте на плиту на середній вогонь.
- Додайте до води вишні та цукор і ретельно перемішайте до повного розчинення цукру.
- Накрийте каструлю кришкою і доведіть компот до кипіння.
- У холодній воді розведіть крохмаль.
- Щойно компот закипить, додайте тоненькою цівкою розведений крохмаль. Обов’язково безперервно помішуйте напій.
- Варіть кисіль до закипання помішуючи.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.