ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте вишневий кисіль

Вишневий кисіль – саме те, що треба, в літню пору. Спробуйте приготувати.

Вишневий кисіль – солодкий десерт, схожий на вишневе желе. Його готують зі свіжих, сушених або морожених фруктів і ягід, соків, сиропів, варення, молока. Такий напій є досить корисним. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 4 столові ложки крохмалю
  • 200 г заморожених або свіжих вишень
  • 150 г цукру
  • 850 мл води

Приготування:

  1. У каструлю налийте води, поставте на плиту на середній вогонь.
  2. Додайте до води вишні та цукор і ретельно перемішайте до повного розчинення цукру.
  3. Накрийте каструлю кришкою і доведіть компот до кипіння.
  4. У холодній воді розведіть крохмаль.
  5. Щойно компот закипить, додайте тоненькою цівкою розведений крохмаль. Обов’язково безперервно помішуйте напій.
  6. Варіть кисіль до закипання помішуючи.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору