Морквяно-яблучні сирники – корисний та смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Яблучно-морквяні сирники – це поживний і водночас дієтичний та низькокалорійний сніданок. У ньому зібрані корисні продукти для здорового харчування: сир, морква, яблука, а приготувати такі фруктові сирники дуже просто. Існує безліч рецептів цієї страви, від класичних до солоних. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 250 г сиру
- 4 столові ложки манки
- 2 яєчні білки
- 2 яблука
- 1 морквина
- 2 столові ложки цукру
- кориця за смаком
Приготування:
- Почистіть моркву і яблука.
- Натріть їх на грубій тертці та перемішайте.
- Додайте до них сир, суху манку та корицю з цукром і перемішайте.
- Яєчні білки збийте у піну та додайте у сирну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.
- Застелить деко пергаментним папером. Сформуйте з творожної маси сирники.
- Випікайте їх при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
- Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметаною.
Перед подачею можна додати будь-які фрукти, горіхи, сухофрукти, цукати – за смаком.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.