ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни в червні

Домівка – місце затишку та комфорту. На Переяславщині є варіанти квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом.

На сайтах оголошень часто шукають нерухомість. Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець червня для своїх читачів підібрав Інформатор, Дослідили для цього ресурс olx.

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА В ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають затишну двокімнатну квартиру на першому поверсі двоповерхового будинку. Є всі комунікації, автономне газове опалення. Стан житловий. Санвузол суміжний. Від вокзалу – 5 кілометрів. Поруч магазин та зупинка громадського транспорту.

Двокімнатна квартира

Спальня

Кухня

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 48 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 701 тисяча 761 гривня

БУДИНОК У ЦИБЛЯХ (ЦИБЛІВСЬКА ТГ)

У затишному селі Циблі продається пільговий будинок. У ньому є газ, вода та електрика. Розмір ділянки – 12 “соток”. Опалювати приміщення можна за допомогою грубки. На вулиці є інтернет, можливість підключити (ХатаNet). На території також розміщений сарай. Можливий незначний торг.

Продається будинок у Циблях (Циблівська ТГ)

Розмір ділянки – 12 “соток”

Ціна будинку 369 тисяч 348 гривень

Розміщення: с. Циблі (Циблівська ТГ)

Площа: 40 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 369 тисяч 348 гривень

ДВОКІМНАТНА КВАРТИРА В ПЕРЕЯСЛАВІ 

У мікрорайоні Спаська Левада продають красиву квартиру на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Квартира складається із двох роздільних житлових кімнат, великого коридору та роздільного санвузла. Інтер’єр кімнат – стриманий, створює атмосферу домашнього затишку. В одній із кімнат є вихід на засклений балкон. Підведені усі необхідні комунікації. У пішій доступності все необхідне для комфортного життя.

Продається двокімнатна квартира в Переяславі

Квартира затишна та у вигідному районі

Загальна площа – 48,2 кв. м

Розміщення: м. Переяслав

Площа будинку: 48,2 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 218 тисяч 848 гривень

Нагадаємо, що на базарі у Переяславі подорожчали сметана та сир, стало більше домашніх ягід. Ціни на інше дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору