ЖИТТЯ

У Переяславі невідомі викрали історичний 100-метровий паркан біля храму

Як минули 26 та 27 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 та 27 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 47 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

26 червня, 19:38. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив невідомий чоловік, забрав велосипед та розбив окуляри. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею за ч. 4 ст. 186 ККУ (Грабіж, вчинений в особливо великих розмірах: на суму, яка в шістсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину).

27 червня, 9:21. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що авто Škoda стоїть на тротуарі та перешкоджає руху. Зі слів заявника воно належить працівнику прокуратури. Прибувши на місце події вказаного автомобіля не виявили.

16:26. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що протягом тижня до його дому проникли невідомі та викрали бензопилу. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:24. Переяслав. Настоятель храму повідомив, що невідомі викрали історичний металевий 100-метровий паркан. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

17:59. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Opel та Volkswagen Tiguan. Зрештою в ситуації водії розібрались самостійно.

18:57. Переяслав. Жінка повідомила, що біля магазину два невідомих чоловіки порізали колеса у її авто та розбили скло. За цим фактом триває перевірка.

20:37. Переяслав. Заявник повідомив, що по вулиці бігає невідомий чоловік у крові, можливо під дією психотропних речовин, поводить себе неадекватно, б’є по припаркованих авто ногами та чіпляється до перехожих. Відомо, що інформація не підтвердилась.

Також за дві доби поліція зареєструвала 6 смертей (ненасильницькі та не після нещасного випадку) у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Сосновій (Студениківська ТГ), Гайшині (Переяславська ТГ), Ташані (Ташанська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі триває справа про вбивство Кирила Тлявова, на судовий вирок подали апеляції. Детальніше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору