ЖИТТЯ

В Україні 1 липня завершується дія COVID-карантину та режиму надзвичайної ситуації

З 1 липня в Україні завершується дія карантину та режиму надзвичайної ситуації, які запровадили через пандемію коронавірусу. 

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про завершення з 1 липня карантину та режиму надзвичайної ситуації, які було запроваджено у зв’язку з пандемією коронавірусу. Про це під час засідання уряду 27 червня повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає Інформатор.

“З 1 липня завершуємо дію карантину та режиму надзвичайної ситуації у зв’язку з пандемією коронавірусу. COVID-19 став для українців важким випробуванням. Усі наші рішення весь цей час були спрямовані на те, аби зберегти життя людей”, – сказав прем’єр-міністр.

“За період пандемії ми відпрацювали механізми реагування, що стали в пригоді під час повномасштабної війни. Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами. Дякую медикам, які всі ці роки самовіддано боролися з пандемією та зробили все, аби мінімізувати її наслідки”, – додав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що у МОЗ визначили статуси лікарень Київщини. Який у Переяславської БЛІЛ – читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору