ЖИТТЯ

У Переяславі виступив естрадний оркестр ДСНС України: послухати його зібралося понад дві сотні людей

У Переяславі виступив естрадний оркестр ДСНС України. Як це було?

28 червня у Переяславі відзначали День Конституції України. З благодійним концертом у парку Тараса Шевченка виступив оркестр Управління забезпечення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України. Диригував Валерій Іванцов. Про це повідомляє Інформатор.

Аби насолодитись живим звучанням оркестру, у парку зібралося понад дві сотні людей. Концертна програма тривала понад годину. За цей час музиканти виконали багато відомих композицій: як українських, так і зарубіжних. Серед них – пісні Степана Галябарди, фінського гурту “The Rasmus” та українського “Океан Ельзи”, а найбільш зворушливою була композиція Володимира Івасюка “Пісня буде поміж нас”. Не обійшлося і без українських народних пісень. Потужними виступами та голосом вразили вокалісти оркестру Олексій Козарєв, Анна Василенко, Оксана Рада та Заслужений артист України – Василь Волощук. Глядачі вітали артистів гучними оплесками.

Начальник відділу культури та туризму Валентин Шуткевич привітав жителів Переяслава зі святом та зазначив, що програма благодійна, а кошти вилучені з концерту передадуть на потреби Збройних сил України. На місці стояла скринька, куди всі охочі мали змогу “задонатити” будь-яку суму. Також попросив долучатись до волонтерського осередку Центру культури та громадської організації “4.5.0. Переяслав”.

Також на заході виступив і голова Переяславської міської ради Вячеслав Саулко. Він вручив подяку й книгу начальнику естрадного оркестру Руслану Симоненку “За вагомий внесок у розвиток культури, примноження духовного потенціалу українського народу креативність та активну участь у культурно-мистецькому житті Переяславської ТГ”. Книги вручили також солістам гурту Олексію Козарєву, Василю Волощуку та диригенту Валерію Іванцову. А квіти подарували солісткам гурту Анні Василенко, Оксані Раді та піаністці Дар’ї.

Соліст оркестру Олексій Козарєв

Солістка оркестру Анна Василенко виконала низку пісень

Диригент оркестру Валерій Іванцов

Атмосфера концерту була запальною

Музиканти виконали низку композицій

Тріо солістів: Василь Волощук, Анна Василенко та Оксана Рада

Девіз ДСНС України: “Запобігти, врятувати, допомогти”

На концерті зібралось багато людей

Виступ Заслуженого артиста України Василя Волощука

З вітальним словом виступив начальник відділу культури та туризму Валентин Шуткевич

Нагадаємо, що у Переяславі відбувся урочистий захід з нагоди Дня Конституції України. Як це було читайте тут.

Валерія Бобровська

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору