ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: на стадіоні університету панує атмосфера студентського життя

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Чим поділилась Вікторія Кунашко?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилась жителька Переяслава, студентка факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Кунашко. Вона розповіла про стадіон на території УГСП.

Як дістатися? Стадіон розміщується в мікрорайоні Підварки на території студентського містечка університету Григорія Сковороди. Туди можна доїхати майже всіма міськими автобусами №2, 3, 6, 7, 9 та 35 від вокзалу.

Коли відкрила це місце? У 2022 році я вступила до університету, а у волейбол грати почала на початку травня цього року. Тому і почала більше часу проводити на стадіоні.

Чим це місце особливе? Там панує атмосфера літа та студентського життя. На ньому часто зустрічаються мешканці гуртожитків та просто жителі міста які бажають пограти. Студенти завзято тренуються і з кожним днем показують кращі результати.

Особлива згадка. Багато емоцій та перемог на цьому полі відбулось. Згадую, як добряче прилітало м’ячем по голові.

Ще кілька рекомендацій. Стогніївський шлях і його міст заворожує красою та надихає. На території готельно-ресторанного комплексу “Любокрай” чудова кухня, можна і покупатись, і щось перекусити, і провести весело час.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Людмила Білоус розповіла чим особлива базарна площа у Ташані. Матеріал читайте тут.

Яна Малишко

Фото надала Вікторія Кунашко 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору