ЖИТТЯ

На Переяславщині літня жінка не відчиняла двері сусідці, бо заснула: та викликала поліцію

Як минуло 1 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:35. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до сервісного центру звернувся чоловік за договором купівлі-продажу авто Skoda Octavia. При перевірці виявили, що воно перебуває в розшуку Інтерполом. За цим фактом триває перевірка.

10:06. Переяслав. Надійшов рапорт від працівника поліції, що протягом тривалого часу чоловік вчиняв домашнє насильство щодо своєї дружини. За це тричі притягувався до адміністративної відповідальності. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 126 ККУ (Домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи).

10:42. Студеники (Студениківська ТГ). Під час відпрацювання правоохоронці виявили у жінки на ділянці 19 рослин конопель. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 310 ККУ (Незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку в кількості від ста до п’ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин).

13:54. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Шкільній буянить чоловік, розкидає продукти на ринку. Конфлікт врегулювали до приїзду правоохоронців.

14:01. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка викликала наряд поліції для того, щоб їй допомогли увійти до будинку 84-річної сусідки, яка живе сама. Через вікно вона побачили, що у будинку працює телевізор, а жінка лежить на дивані та не відгукується. Згодом заявниця повідомила, що не потребує наряду,оскільки сусідка прокинулася і відчинила їй двері.

15:15. Переяслав. Надійшло повідомлення, що велосипедист в’їхав у огорожу та пошкодив її. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

18:20. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що четверо підлітків 14-15 років вживали наркотичні засоби: за його словами, “курили бульбулятор”. Поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

20:29. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліцейські зупинили водія мопеда без номерних знаків. Під час перевірки документів встановили, що вони мають ознаки підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

21:45. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що невідомий чоловік у неадекватному стані прямо в центрі села кидався у бійку до перехожих. Зрештою у конфлікті розібрались самостійно.

2 липня, 5:20. Студеники (Студениківська ТГ). Поліцейський офіцер громади повідомив, що у лісі виявив людей, які незаконно демонтували кабель зв’язку. Документів при собі вони не мали. З цим фактом триває перевірка.

Нагадаємо, що раніше у Переяславі чоловік вдарив дружину ножем у голову. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору