ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік вдарив дружину ножем у голову

Як минули 29 та 30 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 та 30 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

29 червня, 9:18. Переяслав. Жінка поскаржилася, що у неї з городу викрали горох. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

30 червня, 8:25. Переяслав. Поліції повідомили, що в річці біля шлюзів миють авто. Врешті ця інформація не підтвердилася.

13:40. Переяслав. Заявник повідомив, що із СТО невідомий йому чоловік викрав автомобіль Renault Logan. Згодом виявилося, що авто насправді забрав його власник.

19:47. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік вдарив дружину ножем у голову. Їй надали медичну допомогу. Від написання заяви та пояснень відмовилася.

1 липня, 1:18. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що їй в алкоголь підсипали наркотичні речовини: боліла голова, запаморочення та частково втратила пам’ять. Виявилось, що заявниця перебувала в стані алкогольного сп’яніння, говорила нісенітниці. Від написання заяви відмовилась.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Строкові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі затримали зловмисника, який побив та пограбував чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору