ЖИТТЯ

“Співочі діаманти” є і в Переяславі: Ганна Ляч та тріо “Дівчата” посіли призові місця на обласному фестивалі

Переяславські артисти були серед найкращих на обласному фестивалі сучасної української пісні. Які їхні результати?

30 червня у селі Старі Петрівці, що у Вишгородському районі, відбувся перший обласний фестиваль сучасної української пісні “Співочі діаманти”. Артисти з Переяслава взяли у ньому участь та посіли призові місця. Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради, передає Інформатор.

Переяславка Ганна Ляч здобула друге місце у номінації “Солісти-вокалісти” ІІІ вікової категорії. Тріо “Дівчата” стало другим у номінації “Малі форми” (дуети, тріо, квартети) ІІІ віковій категорії. До слова, учасниця тріо Оксана Ковальчук, яка представляла місто Березань, також здобула третє місце у номінації “Солісти-вокалісти” ІІІ вікової категорії.

У фестивалі взяли участь майже пів сотні учасників з Київської області, йдеться на Facebook-сторінці Київського обласного центру народної творчості, який організував цей захід. Кожна територіальна громада представила по два номери. Тривало дійство близько 5 годин. Дипломи за участь отримали всі учасники. Оцінювало їх поважне жюрі, у складі якого були Заслужені артистки України та лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Нагадаємо, що 1 липня у Переяславі для дітей військовослужбовців влаштували особливий день із майстеркласами, квестами та смаколиками. Як це було, дізнавайтесь за посиланням.

Фото: сайт Переяславської міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon  та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору