ЖИТТЯ

“Розмалюємо літо разом”: у Переяславі провели творчий майстерклас для дітей

У Переяславі проводять безкоштовні майстер-класи для дітей. Долучитися можуть всі охочі за попереднім записом.

4 липня у молодіжному просторі “Зустріч”, що у першому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв, для дітей провели безкоштовний майстерклас з малювання гуашшю “Розмалюємо літо разом”. Потрапити на такі заняття можна за попереднім записом. Про це повідомляє Інформатор.

Протягом заняття панувала творча атмосфера. Діти завзято малювали, ділились з друзями своїми емоціями та враженнями з канікул. Хтось відвідав майстерклас вперше і трішки хвилювався, але є і ті, для кого ця компанія стала рідною. Такі заходи – чудова нагода знайти нових друзів.

Волонтерка молодіжного центру “Зустріч” Вікторія Грицай розповіла, що такі заходи проводяться за можливості кілька разів на місяць. “Раніше ми проводили майстерклас з оригамі, також у нас проходять перегляди фільмів для дітей. На такі заняття здебільшого ходить початкова школа – дітки, яким буде цікаво малювати. Зазвичай збирається близько 20 дітей. Заходи проводяться за сприяння молодіжного центру “Зустріч”, – зазначила вона.

Вікторія додала, що цього разу діти малювали малюнки на літню тематику: змальовували море з маяком. Бажані відтінки фарби отримували завдяки змішуванні окремих кольорів: синього, жовтого, червоного, білого та зовсім трошки чорного.

11-річна Іра розповіла, що навчається у художній школі, але малювати саме гуашшю для неї незвично. “Я сьогодні вперше прийшла на заняття. Ми малювали маяк, човен на воді і землю”, – зазначила вона.

Заняття для всіх виявились захопливими

Малювали малюнки на літню тематику – море з маяком

Всім дітям сподобались заняття

На таких заходах можна знайти багато нових друзів

На майстеркласі панувала творча атмосфера

Готові малюнки та їхні творці

Нагадаємо, що 1 липня у Переяславі для дітей військовослужбовців влаштували особливий день із майстеркласами, квестами та смаколиками. Більше про це – тут.

Валерія Бобровська

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору