ЖИТТЯ

У Переяславі пошкодили одну із сакур на вулиці Богдана Хмельницького

Як минули 3 та 4 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 та 4 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 52 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

3 липня, 18:45. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її син та кидається у бійку. За цим фактом триває перевірка.

20:02. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що сусід ганяє корів через його город, а ті їдять врожай. Зрештою конфлікт врегулювали.

4 липня, 10:22. Переяслав. Надійшло повідомлення, що зранку на вулиці Б. Хмельницького виявили, що одна із сакур, яка перебуває на балансі ВУКГ, пошкоджена. З цього приводу правоохоронці проводять перевірку.

10:40. Переяслав. Жінка поскаржилася, що замовила в інтернет-магазині речі на 1400 гривень, а після оплати її почали ігнорувати. Інформацію перевіряють.

12:53. Шевченкове (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що сусідський собака подавив її 13 курей. За цим фактом триває перевірка.

13:19. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Renault Logan та Mercedes Sprinter. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці нікого не виявили. Зателефонували до заявника, він був у стані алкогольного сп’яніння, сказав, що наряду поліції не потребує. Знайти його не вдалося.

14:15. Соснова (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що замовила сукню та перерахувала за неї 500 гривень. Врешті у посилці отримала штани. Інформацію перевіряють правоохоронці.

14:18. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що на руїнах старої церкви у воді знайшов людські рештки: частини руки та інші кістки. З’ясували, що поблизу затопленої церкви був цвинтар, який згодом покрили води Дніпра. Час від часу там вимиває залишки кісток.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 2 липня у поліції фіксували виклики, пов’язані із сусідськими чварами, ДТП та спробою самогубства. Більше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору