ЖИТТЯ

Сусідські чвари, ДТП та спроба самогубства: як минуло 2 липня для поліції Переяслава

Як минуло 2 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:03. Переяслав. Повідомили, що на парковці біля АТБ сталась ДТП за участі Toyota, а інше авто поїхало з місця події. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

11:01. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що залишив у будинку сусіда телефон і його викрали. За цим фактом проводять перевірку.

12:15. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що у неї виникла сварка із сусідом. Припустила, що той перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Конфлікт зрештою врегулювали без втручання поліції.

14:18. Переяслав. Жінка розповіла, бо її палицею побила сусідка. За цим фактом триває перевірка.

15:58. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусід примусово посадив її сина в авто та повіз у невідомому напрямку. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

21:22. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля школи чоловік вживав наркотики та пропонував їх неповнолітнім. Під час поверхневої перевірки поліціянти не виявили у того заборонених речовин.

21:37. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік намагався скоїти самогубство – наївся пігулок. Його госпіталізували.

Також за добу поліція зареєструвала 5 смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Єрківцях (Дівичківська ТГ), Греблі (Переяславська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та  Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік систематично вчиняв домашнє насильство щодо своєї дружини. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору