ЖИТТЯ

У Переяславі для дітей із “Любавоньки” провели урок безпеки

У садочку Переяслава провели урок безпеки. Як це було?

6 липня у дошкільному навчальному закладі №10 “Любавонька” у Переяславі команда юних пожежників-рятувальників “Друга зміна” гімназії №2 провела урок безпеки. На ньому побували і журналісти Інформатора.

Зібралось багато вихованців садочка разом із вихователями. Учасники “Другої зміни” загадувала дітлахам різні загадки на тему безпеки та провели руханку. Потім дітвору фотографували біля пожежної машини.

Провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня розповів Інформатору, що такий захід провели, аби приділити увагу підростаючому поколінню до правил безпеки життєдіяльності. Також нагадав, що нещодавно у цьому садочку відкрили одне з найкращих укриттів у Переяславській громаді, тому цей освітній заклад почав роботу.

Урок малечі дуже сподобався

Урок видався дуже змістовним та корисним

Дітлахи уважно слухали вказівки юних пожежників

Найбільше дітям сподобалась машина рятувальників

“Друга зміна” провела для дітей урок безпеки

Діти мали змогу відчути себе справжніми рятувальниками

Вибухонебезпечні предмети

Нове укриття у “Любавоньці”

Нагадаємо, що на позачерговій сесії міськради знову говорили про облаштування укриттів. На якому етапі ремонти, дізнавайтесь за посиланням.

Валерія Бобровська

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору