ЖИТТЯ

Скоро жнива: рятувальники перевірили техніку та провели інструктаж на підприємстві на Переяславщині

Рятувальники на одному із підприємств перевірили готовність техніки до жнив. Також нагадали про правила пожежної безпеки.

7 липня у Єрківцях (Дівичківська ТГ) інспекторський склад ДСНС Бориспільського району провів інструктаж з керівниками та співробітниками фермерського господарства “Геркулес” та оглянув техніку щодо її готовності до збору ранніх зернових культур у Дівичківській громаді. Зробили це задля уникнення пожеж під час зернозбиральної кампанії. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Фахівці нагадали працівникам підприємства про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю, адже навіть незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі й призвести до значних матеріальних збитків. Також рятувальники наголосили, що в період збирання врожаю категорично забороняється спалювати стерню, післяжнивні залишки та розводити багаття на полях.

Рятувальники провели інструктаж

Також перевірили готовність техніки

Перевірили устаткування

Нагадаємо, що 6 липня у Переяславі для дітей із “Любавоньки” провели урок безпеки. Як це було, читайте тут.

Фото надав Андрій Андрущенко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору