ЖИТТЯ

У Переяславі в чоловіка виявили наркотики: за цим фактом відкрили кримінальне провадження

Як минуло 8 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:11. Переяслав. Поліціянти зупинили чоловіка у якого виявили два поліетиленових пакети з вмістом схожим на наркотики. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:25. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що її сину погрожує раніше ув’язнений чоловік. Припускає, що той має при собі ніж. За цим фактом зібрані матеріали та проводиться перевірка.

18:42. Вінинці (Циблівська ТГ). Поліцію повідомили, що у будинку знайшли труп чоловіка 1991 р.н. В ході огляду ознак насильницької смерті не виявлено. Померлий знаходився на підлозі поблизу ліжка в одній з кімнат обличчям донизу. Тіло направлено на судмедекспертизу.

20:57. Переяслав. Надійшло повідомлення, що навпроти дитячого садочка невідомий чоловік показував дітям свої статеві органи. За цим фактом склали адмінпротокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство).

9 липня, 0:26. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що на його подвір’я проник невідомий в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. За цим фактом склали адміністративний протокол за ч. 1 статті 178 КУпАП (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, – тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). 

Нагадаємо, що 22 червня в офісі компанії ХатаNet чоловік пошкодив техніку. Детальніше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору